Laden...
Naar Facebook

Catering

Naast het pannenkoekhuis op de Groenmarkt houden wij ons sinds een paar jaar bezig met het bakken van pannenkoeken op locatie. Dit is begonnen met een paar festivals per jaar en uitgegroeid tot inmiddels een vaste onderneming. Het bijzondere aan onze tent op locatie; het is een kopie van het pannenkoekenhuis aan de Groenmarkt. Daarnaast is ook op locatie te zien hoe de pannenkoeken ‘ouderwets’ met de hand worden gebakken.

 

Afgelopen jaar stonden we op verschillende locaties, namelijk: Bevrijdingsfestival Utrecht, Mysteryland, Festival de Beschaving en Foodfestival Lepeltje Lepeltje. Sinds 2 jaar zijn onze pannenkoeken zelfs in Australië te proeven, namelijk op het Fringe World Festival wat plaatsvindt in de maanden januari en februari.

 

De evenementen waarbij u ons als cateraar kunt inhuren hoeven niet aan specifieke voorwaarden te voldoen en lopen uiteen van klein naar groot. Bovenstaand zijn voorbeelden van grotere evenementen, maar daarnaast kunt u ons ook inhuren voor kleinere evenementen zoals een familiefeest, straatfeest enzovoort.

 

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op met Michel van Loen voor meer informatie.

 

033 4621777
info@potsenmaeker.nl

 

 

×